Mame Thiam Konyaspor

Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından 28 yaşındaki Senegalli golcü imzayı atacak. Hoşgeldin Mame Thiam.


Mame Thiam Bedavaya Geldi Para Kazandirarak Ayriliyor Foto Galeri Star

Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserisporun son transferi Mame Thiam Senegal Milli Takım kampına gitmek yerine Kayseride kalıp antrenman yapmayı tercih etti.

Mame thiam konyaspor. Fenerbahçede teknik direktör Vitor Pereiranın kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan isimlerden olan Mame Thiamın yeni adresi belli oldu. Fenerbahçenin geçtiğimiz sezon Kasımpaşadan kadrosuna kattığı Thiam sarı-lacivertli formayla çıktığı 34 resmi maçta 8 gol ve 2 asistle oynamıştı. Teknik direktör Vitor Pereiranın kadroda düşünmediği yeni transfer Steven Caulker ve Mame Thiamın yeni takımları belli oldu.

Konyaspor Fenerbahçeli Mame Thiamın transferinde anlaşmaya çok yakın. Golcü oyuncunun Süper Lig ekiplerinden Konyasporla anlaştığı ifade edildi. Fenerbahçenin kadro dışı bıraktığı 27 yaşındaki santrfor için Sivasspor Konyaspor ve Antalyaspor bastırıyor.

Senegalli yıldıza Antalyaspor ve Konyaspor talip oldu. Son dakika futbol haberleri - Fenerbahçede kadroda düşünülmeyen Mame Thiamın yurt içinden talipleri vardı. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor un transfer etmek istediği Mame Thiam Yeşil-Beyazlı kulüple anlaşmaya varırken transferin önündeki tek engel olarak Kasımpaşa ile Fenerbahçenin arasındaki sonraki satıştan pay maddesi olduğu öğrenildi.

Mame Thiam bedavaya geldi para kazandırarak ayrılıyor 19 Ağustos 2021 Perşembe Kasımpaşadan geçtiğimiz sezon bonservis bedeli ödenmeden Fenerbahçeye transfer. Yukatel Kayserisporun Senegalli futbolcusu Mame Thiam milli takım kampına gitmedi. 19 Ağustos 2021 1501-A Vitor Pereiranın kadroda düşünmediği Mame Thiam Süper Lig ekiplerinden Konyasporla anlaştı.

Thiam gelen teklifleri değerlendirmeye aldı ve son aşamaya gelindi. Konyaspor Mame Thiamın transferinde anlaşmaya çok yakın. Yeşil-beyazlıların 1 milyon Euro karşılığında Mame Thiamı kadrosuna katacağı ve bonservisi 3 taksitle ödeyeceği kaydedildi.

Kayserisporun yeni Teknik Direktörü Hikmet Karaman iki oyuncu için Fenerbahçe Kulübü ile anlaştıklarını. Son dakika transfer haberleri. Fenerbahçede Vitor Pereiranın kadroda düşünmediği bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını yürüten Mame Thiam gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Mame Thiam Türkiyede kalıyor. Fenerbahçede transfer çalışmaları devam ederken bir yandan kadro düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor. Fenerbahçeden transferimiz Mame Thiam ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.

Yeşil-beyazlılar Fenerbahçeye 1 milyon Euro bonservis bedelini 3 taksitle. Son dönemde bu transfer için devreye giren Konyasporun Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Fenerbahçede yaprak dökümü sürüyor.

Mame Thiam için üç kulüp çekişiyor. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor un transfer etmek istediği Mame Thiam Yeşil-Beyazlı kulüple anlaşmaya varırken transferin önündeki tek engel olarak Kasımpaşa ile Fenerbahçenin.

Anlaşmanın hem Mame Thiama hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Hikmet Karamandan Mame Thiam için teşekkür Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Medipol Başakşehir maçı öncesi konuştu. FB spor haberi Konyaspor golcü transferinde rotasını FBahçeye çevirdi.

Mame Thiam Konyasporla anlaştı. Süper Lig 14082021 1022. Konyaspor Fenerbahçeden Mame Thiamı kadrosuna katmaya çok yakın - Haberler Spor Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir.

İttifak Holding Konyaspor Fenerbahçede kadro dışı kalan futbolculardan Mame Thiami kadrosuna kattı. İki kulüp başkanlar düzeyinde temas kurdu. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından 28 yaşındaki Senegalli golcü imzayı atacak.


Konyaspor Dan Mame Thiam Icin Nabiz Yoklamasi


Anlasma Tamam Iste Thiam In Yeni Adresi Tum Spor Haber


210 Mame Thiam Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Mame Thiam In Imzasi An Meselesi Haberom


Mame Thiam Konyaspor La Anlasti


210 Mame Thiam Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Mame Thiam Adim Adim Konyaspor A Kanal 42 Haber Turkiye Nin Yukselen Yildizi Konya Haber


Mame Thiam Player Profile 21 22 Transfermarkt


Mame Thiam Konyaspor A Dogru


Fenerbahce De Bir Ayrilik Daha Mame Thiam


Son Dakika Fenerbahce Haberleri Mame Thiam Konyaspor Yolunda Aspor


Mame Thiam In Yeni Adresi Belli Oluyor


Son Dakika Transfer Haberi Konyaspor Mame Thiam Icin Fenerbahce Ile Anlasmaya Yakin Tek Sorun Fotomac


Adi Konyaspor La Transfer Dedikodularina Karisan Mame Thiam Kayserispor A Gitti


Son Dakika Fenerbahce Nin Yollarini Ayirdigi Thiam Konyaspor Da Konyaspor Spor Haberleri


Mame Thiam Ve Ademi Fenerbahce De Ilk Gollerini Atti


Mame Thiam Player Profile 21 22 Transfermarkt


Son Dakika Transfer Haberi Fenerbahce Nin Forveti Mame Thiam Konyaspor Da Fenerbahce Fb Haberleri Spor


Mame Thiam Konyaspor U Teget Gecti Iste Yeni Takimi

Subscribe to receive free email updates: